Go Back
Health care / social care
Show Original

Wijkverpleegkundige Health care / social care

nlNetherlands, Oldenzaal

Republished vacancy

Salary

Not specified

V0099737

39+ Views

Description

Als wijkverpleegkundige weet jij als geen ander wat er nodig is om goede zorg te verlenen. Collega's weet jij te motiveren, als team helpen jullie de zorg naar een hoger plan. Naast het coördineren en de besprekingen met de collega's heb je ook veel contact met de cliënt. Het persoonlijke zorgplan stellen jullie samen op, waarbij de cliënt leidend is. Wel neem jij het initiatief en bespreek je met de mantelzorger wat passende zorg voor deze cliënt is.Wat ga je doen?Bij deze zorgverlener krijg je de kans om in diverse teams te werken. Je springt bij in teams om ziekte op te vangen of vrij gekomen uren door een zwangerschapsverlof. De opdrachten variëren hierdoor ook van duur en kun je ook je eigen beschikbaarheid aangeven. Wel blijft de zorg prioriteit nummer 1. De cliënt ondersteunen bij zijn dagelijkse zorgen is het belangrijkste. Als verpleegkundige werk je ook gewoon aan bed en doe je de huisbezoeken. Met jou kennis word je natuurlijk ook ingezet bij cliënten die specialistische zorg nodig hebben. In deze projecten kun je er eenvoudig achter komen waar jou kwaliteiten liggen, welke werkzaamheden het beste bij je passen. De kwaliteit van het leven staat bij jou dus ook op 1.
Plaats: Oldenzaal

Requirements

MBO/HAVO/VWO
Gediplomeerd verpleegkundige;Initiatiefnemer;Je luistert naar de cliënt;Verklaring omtrent gedrag.

What we offer

Tijdelijke opdrachten;salaris tussen € 17,21 - € 20,86Variërende werk locaties;Een team dat past bij jou mentaliteit;Enthousiaste collega's;Ga jij met enthousiasme te werk en pak je graag verschillende opdrachten aan? Reageer dan nu op deze vacature en maak kennis met de opdrachtgever.
24 tot 32 uur

Keywords

Additional information

Employment type

-

Views

39

Created 28 days ago

About company

Company field

Human resources

Size

10 - 25 employees

Company type

Medium size business

Other company vacancies

Industrieel schoonmaker

Industrieel schoonmaker

NEW
Republished vacancy

Een baan als industrieel reiniger waar je voornamelijk in de avond- en nachturen werkt, en overdag tijd hebt om andere dingen te doen. Nieuwsgierig? Lees snel verder!Wat ga je doen?Als industrieel reiniger maak je productiehallen en productiemachines schoon. J..

-

nl Netherlands

Others

Translate

Data medewerk(st)er

Data medewerk(st)er

NEW
Republished vacancy

Krijg jij energie van het schrijven van pakkende teksten voor de nieuwste producten en weet jij een goede ranking te scoren op Google? Dan zijn wij op zoek naar jou.Wat ga je doen?Als Data/content medewerk(st)er ben jij een zeer belangrijke schakel voor een sa..

-

nl Netherlands, Zeewolde

Marketing / advertising

Translate

Medewerker bediening

Medewerker bediening

NEW
Republished vacancy

Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging in de hotellerie en hebt oog voor detail. Bij jou staat de gast voorop. Jij stelt alles in werking om jou gasten een onvergetelijke avond uit te bieden. Een avond waarop iedereen met veel plezier terug kijkt. Ben jij die g..

-

nl Netherlands, Oldenzaal

Tourism / hotels / catering

Translate

More company vacancies

Vacancies in Netherlands

Looking for vacancies in Netherlands? Click Learn more to see 117016+ more vacancies.

Add comment

profile picture
Go Back
Know your worth! Request free consultation now.
Find out now

Suggested vacancies

See all
Subscribe to Zutzu newsletters and receive useful industry articles and more
Subscribe now