Go Back
Health care / social care
Show Original

Wijkverpleegkundige Health care / social care

nlNetherlands, Enschede

Republished vacancy

Salary

Not specified

V0105348

60+ Views

Description

Een afwisselende baan, waarbij liefde en passie voor de zorg hoog in het vaandel staat. Je gaat samen met een klein team optimale zorg voor iedere cliënt waarborgen. Het gaat hierbij om een baan waarbij je direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever, het salaris wordt conform de cao Verpleeg, Verzorgingshuizen en Thuiszorg bepaald, eveneens op basis van werkervaring en opleiding ingedeeld. Ligt jouw hart in de zorg, reageer dan snel! Bel met; 053-4323735, mail naar; [email protected] of app ons op; 06-12032506.Wat ga je doen?Als wijkverpleegkundige ben je al een aantal jaren vol passie aan het werk in de zorg, je hebt een duidelijke visie op de zorg; jij vindt namelijk ook dat het beter kan en moet! Je rijdt als wijkverpleegkundige de routes in de wijk, voert intakegesprekken met nieuwe cliënten, het toedienen van medicatie, je bent de spil tussen cliënt, diens familie en collega's. Kortom je bent continu bezig met het optimaliseren en borgen van de kwaliteit van jouw persoonlijke zorg!
Plaats: Enschede

Requirements

MBO/HAVO/VWO
Diploma Verpleegkunde niveau 5; BIG-registratie; Bevoegd en bekwaam uitvoeren van verpleegtechnische handelingen; Beschikbaar voor 10 tot 30 uur in de week; In bezit van rijbewijs B; Klantvriendelijk.

What we offer

Een afwisselende baan, door heel veel verschillende werkzaamheden; Een marktconform salaris, op basis van jouw werkervaring en opleidingen en op basis van jouw salarisindicatie; Een klein en collegiaal team;Opleiding(en) behoren tot de mogelijkheden; Een mooi toekomstperspectief; Instormen is per direct mogelijk, zowel parttime als fulltime.
32 tot 40 uur

Keywords

Additional information

Employment type

-

Views

60

Created 29 days ago

About company

Company field

Human resources

Size

10 - 25 employees

Company type

Medium size business

Other company vacancies

Gastvrouw / schoonmaker

Gastvrouw / schoonmaker

NEW
Republished vacancy

Jij houdt ervan om een gastvrije sfeer te creëren. Daarnaast ben jij ook in staat om het overzicht te houden en geeft het jouw voldoening om voor iedereen een schone en aangename werkomgeving te verzorgen. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder.Wat ga..

-

nl Netherlands, Breda

Others

Translate

Keukenhulp

Keukenhulp

NEW
Republished vacancy

Een leuke tijdelijke baan nodig om een extra centje te verdienen? Lees snel verder!Wat ga je doen?Voor een horecabedrijf in Hoenderloo zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je bent een type "handen uit de mouwen steken" en helpt de kok met het bereiden van zij..

-

nl Netherlands

Tourism / hotels / catering

Translate

Teamleider Productie

Teamleider Productie

NEW
Republished vacancy

Voor onze opdrachtgever in Enschede zijn wij op zoek naar een Teamleider Productie. Jij bent bezig met het behalen van de deadline, alles moet worden geproduceerd zoals de klant het wil hebben. Je overziet het geheel en stuurt bij waar nodig. Net als je team (..

-

nl Netherlands, Enschede

Technical engineering

Translate

More company vacancies

Vacancies in Netherlands

Looking for vacancies in Netherlands? Click Learn more to see 120525+ more vacancies.

Add comment

profile picture
Go Back
Know your worth! Request free consultation now.
Find out now

Suggested vacancies

See all
Subscribe to Zutzu newsletters and receive useful industry articles and more
Subscribe now