Go Back
Others
Show Original

Quality Manager Others

nlNetherlands, Enschede

Republished vacancy

Salary

Not specified

V0102119

22+ Views

Description

Voor onze opdrachtgever in Enschede actief in de grondstoffen voor de reinigingsindustrie zijn wij op zoek naar een Quality Manager. De werkzaamheden die moeten worden opgepakt zijn in eerste instantie niet fulltime, maar is de bereidheid er om breder ingezet te worden kunnen de uren worden opgeschaald naar 40 uur per week. Het gaat hierbij om een projectfunctie van ongeveer 2 jaar. Uiteraard wordt er geëvalueerd gedurende deze periode en wellicht behoort een contract tot de mogelijkheden.Wat ga je doen?Als Quality Manager ben je actief bezig met het implementeren van voedselveiligheid en de juiste manier van productie aan de hand van FSCC 22000 en GMP+. Je pakt alles hieromtrent op en zorgt ervoor dat het op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Deze implementatie zal voornamelijk op de voedingsmiddelenindustrie van toepassing zijn. Daarnaast zal er veelvuldig contact zijn met klanten, leveranciers en collega's om het gehele proces in goede banen te leiden.
Plaats: Enschede

Requirements

HBO
Minimaal HBO werk- en denkniveau;Zelfstandig werkend;Goede sociale en communicatieve vaardigheden;Werkervaring in een soortgelijke functie in de food (minimaal 2 jaar);Bekend met kwaliteitssystemen conform ISO;Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre.

What we offer

Salaris tussen de € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week;Een afwisselende baan Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden;Mogelijkheid voor parttime tot fulltime uren per week;Een klein en collegiaal team.
24 tot 32 uur

Keywords

Additional information

Employment type

-

Views

22

Created 25 days ago

About company

Company field

Human resources

Size

10 - 25 employees

Company type

Medium size business

Other company vacancies

Industrieel schoonmaker

Industrieel schoonmaker

NEW
Republished vacancy

Een baan als industrieel reiniger waar je voornamelijk in de avond- en nachturen werkt, en overdag tijd hebt om andere dingen te doen. Nieuwsgierig? Lees snel verder!Wat ga je doen?Als industrieel reiniger maak je productiehallen en productiemachines schoon. J..

-

nl Netherlands

Others

Translate

Data medewerk(st)er

Data medewerk(st)er

NEW
Republished vacancy

Krijg jij energie van het schrijven van pakkende teksten voor de nieuwste producten en weet jij een goede ranking te scoren op Google? Dan zijn wij op zoek naar jou.Wat ga je doen?Als Data/content medewerk(st)er ben jij een zeer belangrijke schakel voor een sa..

-

nl Netherlands, Zeewolde

Marketing / advertising

Translate

Medewerker bediening

Medewerker bediening

NEW
Republished vacancy

Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging in de hotellerie en hebt oog voor detail. Bij jou staat de gast voorop. Jij stelt alles in werking om jou gasten een onvergetelijke avond uit te bieden. Een avond waarop iedereen met veel plezier terug kijkt. Ben jij die g..

-

nl Netherlands, Oldenzaal

Tourism / hotels / catering

Translate

More company vacancies

Vacancies in Netherlands

Looking for vacancies in Netherlands? Click Learn more to see 117016+ more vacancies.

Add comment

profile picture
Go Back
Know your worth! Request free consultation now.
Find out now

Suggested vacancies

See all
Subscribe to Zutzu newsletters and receive useful industry articles and more
Subscribe now