Go Back
Sales
Show Original

Internationaal Manager Sales Buitendienst Sales

nlNetherlands, Apeldoorn

Republished vacancy

Salary

Not specified

V0108126

17+ Views

Description

Heb je ervaring in de verspaningstechniek en ben je een echte salesman/vrouw, lees dan snel verder!Wat ga je doen?Voor onze klant in de technische branche zijn wij op zoek naar een Internationaal Manager Sales Buitendienst. Hierin ben je verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling en bewerking van de markt en de uitbouw van dealernetwerken in Nederland en Europese exportlanden. Je geeft sturing aan de sales organisatie en leiding aan de buitendienst. Ook verzorg je voortgangsrapportages en speelt in op de ontwikkelingen in de markt. Wanneer je een sales man/vrouw bent met visie en marktkennis in de verspanende sector, lees dan verder.
Plaats: Apeldoorn

Requirements

HBO
+ Marktkennis in de verspanende sector is een eis;+ Minimaal 5 jaar managementervaring op een commerciële buitendienst;+ Strategisch/ analytisch denkvermogen;+ Aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau;+ Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

What we offer

+ Salaris volgens de Technische groothandel cao;+ Een 13e maand en 8,33% vakantiegeld;+ Een bonusregeling;+ Een auto en mobiele telefoon van de zaak;+ 25 vakantiedagen en een aanvulling met 3 extra dagen.
32 tot 40 uur

Keywords

Additional information

Employment type

-

Views

17

Created 17 days ago

About company

Company field

Human resources

Size

10 - 25 employees

Company type

Medium size business

Other company vacancies

Industrieel schoonmaker

Industrieel schoonmaker

NEW
Republished vacancy

Een baan als industrieel reiniger waar je voornamelijk in de avond- en nachturen werkt, en overdag tijd hebt om andere dingen te doen. Nieuwsgierig? Lees snel verder!Wat ga je doen?Als industrieel reiniger maak je productiehallen en productiemachines schoon. J..

-

nl Netherlands

Others

Translate

Data medewerk(st)er

Data medewerk(st)er

NEW
Republished vacancy

Krijg jij energie van het schrijven van pakkende teksten voor de nieuwste producten en weet jij een goede ranking te scoren op Google? Dan zijn wij op zoek naar jou.Wat ga je doen?Als Data/content medewerk(st)er ben jij een zeer belangrijke schakel voor een sa..

-

nl Netherlands, Zeewolde

Marketing / advertising

Translate

Medewerker bediening

Medewerker bediening

NEW
Republished vacancy

Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging in de hotellerie en hebt oog voor detail. Bij jou staat de gast voorop. Jij stelt alles in werking om jou gasten een onvergetelijke avond uit te bieden. Een avond waarop iedereen met veel plezier terug kijkt. Ben jij die g..

-

nl Netherlands, Oldenzaal

Tourism / hotels / catering

Translate

More company vacancies

Vacancies in Netherlands

Looking for vacancies in Netherlands? Click Learn more to see 117016+ more vacancies.

Add comment

profile picture
Go Back
Know your worth! Request free consultation now.
Find out now

Suggested vacancies

See all
Subscribe to Zutzu newsletters and receive useful industry articles and more
Subscribe now