Go Back
Sales
Show Original

Commercieel medewerker binnendienst Sales

nlNetherlands, Zeewolde

Republished vacancy

Salary

Not specified

V0097320

37+ Views

Description

Ben jij commercieel ingesteld en heb jij interesse in de techniek? Bij dit bedrijf leren zij jou alle kneepjes van het vak en krijg jij ook leuke projecten, waar jij al jouw energie en creativiteit in kwijt kan.Wat ga je doen?Bij dit bedrijf vind je zowel de productie als de handel van rubber. Zo kan jij het proces van begin tot eind meemaken en leer jij alles over de verschillende producten. In het begin zal je vooral orders aannemen van klanten, maar gaandeweg leer je steeds meer over de technische toepassingen, waardoor je klanten ook kunt adviseren. In de toekomst willen ze leuke projecten opstarten en daar kan jij onderdeel van uitmaken. Met 3 collega's houd jij je bezig met de verkoop en de orders, maar ook met het adviseren en informeren van klanten. Het is van belang dat jij handig bent met computersystemen, aangezien je hier veel mee gaat werken.
Plaats: Zeewolde

Requirements

MBO/HAVO/VWO
Je hebt een commerciële opleiding gevolgd op mbo-niveau;Je woont in de omgeving van Zeewolde.

What we offer

Een bruto maandsalaris tussen de €1800,- en €2200,- (op basis van kennis en ervaring);Een leuke werkplek waar jij veel ervaring op kan doen;Uitzicht op een vast contract.Heb jij jouw verkooppraatje al klaar? Reageer dan snel door te bellen naar; 0341-740024, stuur een mail naar; [email protected] of stuur een whatsapp bericht naar; https://wa.me/+31621392327.
32 tot 40 uur

Keywords

Additional information

Employment type

-

Views

37

Created 1 month ago

About company

Company field

Human resources

Size

10 - 25 employees

Company type

Medium size business

Other company vacancies

Industrieel schoonmaker

Industrieel schoonmaker

NEW
Republished vacancy

Een baan als industrieel reiniger waar je voornamelijk in de avond- en nachturen werkt, en overdag tijd hebt om andere dingen te doen. Nieuwsgierig? Lees snel verder!Wat ga je doen?Als industrieel reiniger maak je productiehallen en productiemachines schoon. J..

-

nl Netherlands

Others

Translate

Data medewerk(st)er

Data medewerk(st)er

NEW
Republished vacancy

Krijg jij energie van het schrijven van pakkende teksten voor de nieuwste producten en weet jij een goede ranking te scoren op Google? Dan zijn wij op zoek naar jou.Wat ga je doen?Als Data/content medewerk(st)er ben jij een zeer belangrijke schakel voor een sa..

-

nl Netherlands, Zeewolde

Marketing / advertising

Translate

Medewerker bediening

Medewerker bediening

NEW
Republished vacancy

Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging in de hotellerie en hebt oog voor detail. Bij jou staat de gast voorop. Jij stelt alles in werking om jou gasten een onvergetelijke avond uit te bieden. Een avond waarop iedereen met veel plezier terug kijkt. Ben jij die g..

-

nl Netherlands, Oldenzaal

Tourism / hotels / catering

Translate

More company vacancies

Vacancies in Netherlands

Looking for vacancies in Netherlands? Click Learn more to see 117016+ more vacancies.

Add comment

profile picture
Go Back
Know your worth! Request free consultation now.
Find out now

Suggested vacancies

See all
Subscribe to Zutzu newsletters and receive useful industry articles and more
Subscribe now