Go Back
Technical engineering
Show Original

Bankwerker Technical engineering

nlNetherlands, Almelo

Republished vacancy

Salary

Not specified

V0107734

22+ Views

Description

Als bankwerker houd jij van dit vak. Dit is de perfecte baan voor die Bankwerker die een organisatie zoekt waarin hij zijn passie voor metaal kan laten zien.Wat ga je doen?Als bankwerker maak je verschillende onderdelen voor diverse machines en constructies. Van elk werkstuk krijg je een werktekening, de juiste materialen en neem je de juiste maten van de tekening over. Je bewerkt materialen door zelfstandig licht verspanende werkzaamheden uit te voeren. Je gaat je ook bezig houden met het afkorten, knippen, boren, zagen, slijpen en poetsen. Je bent in staat zelfstandig knelpunten en problemen op te lossen die ontstaan tijdens het productieproces.Je draagt zorg voor een schone werkplek en leeft de algehele veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsrichtlijnen na.
Plaats: Almelo

Requirements

LBO/VMBO/MAVO
Een metaalman of metaalvrouw met een opleiding MBO metaal bewerken die al enkele jaren werkervaring in metaalbewerking heeft opgedaan.

What we offer

Een fulltime baan met toekomst in een innovatieve organisatie waar je met trots kan werken. Je werkt samen met collega's aan hoogkwalitatieve producten en draagt bij aan de ontwikkeling van producten en oplossingen. Een contract voor onbepaalde tijd wordt geboden bij gebleken geschiktheid met bijbehorende uitstekende arbeidsvoorwaarden.
32 tot 40 uur

Keywords

Additional information

Employment type

-

Views

22

Created 18 days ago

About company

Company field

Human resources

Size

10 - 25 employees

Company type

Medium size business

Other company vacancies

Industrieel schoonmaker

Industrieel schoonmaker

NEW
Republished vacancy

Een baan als industrieel reiniger waar je voornamelijk in de avond- en nachturen werkt, en overdag tijd hebt om andere dingen te doen. Nieuwsgierig? Lees snel verder!Wat ga je doen?Als industrieel reiniger maak je productiehallen en productiemachines schoon. J..

-

nl Netherlands

Others

Translate

Data medewerk(st)er

Data medewerk(st)er

NEW
Republished vacancy

Krijg jij energie van het schrijven van pakkende teksten voor de nieuwste producten en weet jij een goede ranking te scoren op Google? Dan zijn wij op zoek naar jou.Wat ga je doen?Als Data/content medewerk(st)er ben jij een zeer belangrijke schakel voor een sa..

-

nl Netherlands, Zeewolde

Marketing / advertising

Translate

Medewerker bediening

Medewerker bediening

NEW
Republished vacancy

Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging in de hotellerie en hebt oog voor detail. Bij jou staat de gast voorop. Jij stelt alles in werking om jou gasten een onvergetelijke avond uit te bieden. Een avond waarop iedereen met veel plezier terug kijkt. Ben jij die g..

-

nl Netherlands, Oldenzaal

Tourism / hotels / catering

Translate

More company vacancies

Vacancies in Netherlands

Looking for vacancies in Netherlands? Click Learn more to see 117016+ more vacancies.

Add comment

profile picture
Go Back
Know your worth! Request free consultation now.
Find out now

Suggested vacancies

See all
Subscribe to Zutzu newsletters and receive useful industry articles and more
Subscribe now